Scroll Top
Kulinovačko polje – 1 Nova 5, 32000 Čačak, Srbija

O nama

Custom Excerpt

Početkom ovog veka, 2001 god osnovana je zanatska radnja PANDAN sa idejom da potencijalne korisnike zadovolji raznovrsnim proizvodima vrhunskog kvaliteta izrađenim i namontiranim u trazenim rokovima, svojom funkcionalnošću, estetikom i dugotrajnošću.

Od samog osnivanja PANDAN se bavi projektovanjem, izradom i montažom aluminijumkih i PVC konstrukcija sa velikom lepezom raznovrsnih proizvoda. Primena savremenih tehnologija i dugogodišnje iskustvo daju mogućnost za odgovor na sve projektantske zahteve i potrebe moderne arhitekture.

Širenjem asortimana i poboljšavanjem kvaliteta SZR Pandan prerasta 2010 god u d.o.o Pandan. Naši proizvodi se odlikuju sledećim važnim karakteristikama:

  • otporni su na sve metereološke uticaje kao i na razne uticaje kao što su: ultravioletno zračenje, smog, morska voda, hemikalije
  • imaju odličnu stabilnost boje, tako da je farbanje nepotrebno
  • otporni su na požar i imaju dug vek trajanja. ravne i glatke površine omogućavaju lako čišćenje
  • izrađeni su tako da imaju izuzetno dobru zvučnu i toplotnu izolaciju

 

Svakom novom zahtevu PANDAN-ov stručni tim pristupa sa velikom ozbiljnošću sa željom da zadovolji najrazličitije arhitektonske zahteve. Pružanjem kompletne usluge, projektovanja, izrade i montaže pokušavamo da budemo korak ispred konkurencije prilikom konkurisanja i kod najzahtevnijih projektanata i investitora.