Scroll Top
Kulinovačko polje – 1 Nova 5, 32000 Čačak, Srbija

Vrata

Custom Excerpt

Vrata kao glavni ulaz u vaš dom moraju biti besprekorna, što se tiče funkcionalnosti, zaštite ali i estetike. Kroz njih vaš ukus i stil dolazi do izražaja, jer prozori su manje više isti kod svih. Neograničen je broj različitih modela i oni mogu da budu opredeljeni izgledom nekog ukrasnog panela iz kataloga ili pak mogu se napraviti kombinacijom prečki u krilima, različitom bojom stakla, lajsnama u staklima.

Na našem tržištu postoji veliki izbor ukrasnih panela koji ih se umeću u krilo i celim vratima daju konačan izgled.

Znamo da hladan vetar i niske temperature u velikoj meri utiču na smanjenje  temperature  prostora u kojem živimo, pa je zbog toga  vrlo bitno odabrati dobru zaštitu od spoljašnjih uticaja. Izbor kvalitetnih  vrata, u hladnim mesecima i osigurava udobnost i  osećaj topline u vašem domu.

Ulazna ALU i PVC vrata nude izvanrednu toplotnu i zvučnu izolaciju, a proizvode se u:

  • jednokrilnoj varijanti
  • dvokrilnoj varijanti i
  • varijanti sa više krila.

Najčešće se PVC vrata izrađuju u beloj boji kao i u teksturi drveta mahagoni i zlatnog hrasta, dok se ALU vrata izrađuju pored bele i u sivoj i braon boji.

Jednokrilna ALU i PVC vrata su optimalne dimenzije širine od 1000 do 1100 mm i visine od 2000 do 2100 mm. Za njih postoji veliki izbor ukrasnih panela, a moguće su i varijacija u izgledu u pogledu kombinovanje stakala, lajsni u staklima, belog panela kao i kombinovanje postavki T prečki u istim.

Dvokrilna PVC i ALU vrata su optimalne dimenzije u širini od 1400 do 1700 mm sa pomoćnim krilom, i od 1700 do 2000 mm sa mogućnošću dva ista krila. Kao i kod jednokrilnih PVC i ALU vrata i za varijantu dvokrilnih može se izabrati odgovarajući ukrasni panel.

Ulazna vrata u zgrade ili mesta sa velikom frekvencijom ulaza i izlaza opremaju se automatima za zatvaranje ili se ugrađuju senzori s mehanizmom za otvaranje i zatvaranje. Ulazna vrata se mogu opremiti:

  • Kodiranim cilindrom,
  • Automatskim hidrauličnim zatvaračem,
  • Različitim vrstama kvaka i rukohvata,
  • Petozatvornom sigurnosnom bravom,
  • Interfonskom bravom.